After a long rest; a blog recommendation

Hei og hå alle dere bloggere som finnes der ute i bloggverden!

Jeg vet jeg har skuffet veldig, og har vært helt utrolig lat når det kommer til bloggoppdatering den siste.. måneden? Men uuuuansett! Nå har jeg nemmelig kommet sterkere tilbake, og jeg skal komme med TIDENES blogganbefalning. Håper bare denne bloggeren tar seg tiden og faktisk legger merke til hvilke fine ord jeg har sakt om henne :)

 

BLOGGANBEFALNINGEN
SUPERMARIE

http://www.supermarie.net/

Supermarie er en blogger på 20 år fra Fredrikstad. Som hun sier selv kløner hun rundt i militæret, hvor hun da er mediegrafikerlærling og rekrutteringsassistent på Rygge stasjon. Litt om henne, og mer kan du lese på den kjære bloggen hennes!

Bloggenes hennes er super på mange måter, og jeg vil da begynne med å fortelle hvor godt jeg liker å lese bloggen hennes! Hun skriver på en helt utrolig utfyllende måte som aaaaldri blir kjedelig. Hun skriver om seg selv, drømmer, millitæret osv. Jeg virkelig DIGGER vær gang hun poster et nytt blogginnlegg, sånn at jeg får lese dagens. Jeg elsker å lese rett og slett.

Layouten hennes er veldig bra. Hun har tidligere vunnet Norges beste bloggdesign hos Kristin som går på NKF. Jeg kunne ikke vært mer enig med henne :) Tidligere headeren hun hadde viste hvordan stil hun hadde og hva hun bedriver med på fritiden sin. Layout og headeren hun har nå passer også veldig godt. Behagelig, og førsteinntrykk gir deg lyst til å lese.

Alt i alt er dette en blogg jeg anbefaler på mitt sterkeste, og som jeg vil gi terningkast 6 til!

 

xoxo
Michelle Brenden Melbøe
michellebm@live.no
http://michellebm.daportfolio.com/
<3Tomas Jenssen

2 kommentarer

supermarie

20.sep.2010 kl.22:21

herregud, hva skal man si..... har ikke ord engang, tusen takk! så skjønn du er <3

Ella

23.sep.2010 kl.11:30

Jeg er veeldig enig!

Skriv en ny kommentar

hits